Café de Coop

Verenigingen

Verenigingen

De Coop is dé plek voor alle verenigingen in de omgeving.

Bij ons verzamelen zich uiteenlopende verenigingen. Gaat het nu om darts of biljart? Of helemaal geen cafésport zoals de visclub of fietsclub. Bij de huiskamer van Sprundel worden de grote verhalen opgehangen en wordt na het zwoegen het verdiende pilske genuttigd.

Darts

binnenkort vertellen de darters wat ons zo uniek maakt.

 

Biljarts

Café de Coop heeft een rijke geschiedenis als het gaat om biljarten! Meerdere voormalige Nederlandse Kampioenen in ieder zijn eigen klasse spelen hier een wekelijkse pot driebanden. Inmiddels zijn er ook weer twee teams bij Café de Coop;

Café de Coop 1, Richard Stok, Alfred van Elteren, Kaat Breen, Henry Stok, Tiny Stok

Café de Coop 2, Ronnie Gommers, Adrie Kuijstermans, Renier van der Poel, Willy Gommers, Peter Vermeeren

Kijk voor de standen van beide teams op www.biljartpoint.nl

Visclub

Hij was echt wel ZO groot. Misschien nog wel groter!! Dat zijn de verhalen van de visclub.

Fietsclub

Onder andere fietsclub RTC de Smid, Altijd Strijd en de Stoempers vinden na het fietsen op zondagochtend altijd de weg terug naar de Huiskamer van Sprundel voor een heerlijke bak koffie gevolgd door een heerlijk biertje. Uiteraard is iedere fietser welkom op zondagochtend vanaf 10.30 uur!


ZVC de Coop

Jonge gasten die op vrijdagavond lekker zaalvoetballen en daarna een biertje komen drinken in de kroeg. Na een goed gesprek en diverse Balecoli’s werd besloten dat ze de kroeg officieel gingen vertegenwoordigen in de Hoevense competitie! Met 2 titels en een 2e plaats afgelopen seizoen kunnen we stellen dat ze de kroeg uitstekend vertegenwoordigen! De 3e helft blijft echter hetgeen het om draait!


van Meer Coop Boys

Na het succes van ZVC de Coop was er een stijgend aantal jonge talentvolle voetballers in het Sprundelse. Zodoende ontstond het idee om een opleidingsploeg te formeren! Lokale ondernemer van Meer Schoenen zag dit ook als een uitstekend idee en hiermee is een samenwerking ontstaan tussen Café de Coop en de beste schoenenzaak uit de regio! De jonge talenten ontwikkelen zich prime en promoveerden het eerste jaar ook gelijk naar de A-groep! Ze hebben het nu wat zwaarder maar zonder wrijving geen glans!