Café de Coop

Café

1-cafe

Het café: de Huiskamer van Sprundel

Als u bij ons in het café binnen komt voelt u zich gelijk thuis. De haard staat aan en de vriendelijke barman staat klaar om u te voorzien van een heerlijk drankje.

Een intieme zaal met flexibele uitbreidingsmogelijkheden

Onze zaal is optioneel uit te breiden met de tussenruimte en/of het café aansluitend. Dit maakt tot onze mogelijkheden om voor u de gepaste ruimte te creëren voor ‘grootse feestjes’ maar wel met een intieme uitstraling…

Lees verder

Drankkaart

Of u nou gewoon van een lekker biertje houdt, of een sublieme mix. Wij schenken waar u zin in heeft. Laat u eens verrassen door onze barman. Hij kan de beste shotjes maken van de wereld!

bittergarnituur

Borrelgarnituur voor de echte Bourgondiër

Het echte leven draait om liefde. En voor vele van ons gaat de liefde door de maag. Naast een heerlijk drankje gaan we vaak rond met onze eigen bittergarnituur. Ook dit staat bij ons op het menu en als een echte liefhebber moet u dit geproefd hebben.

verenigingsleven

Verenigingsleven verenigd zich bij café de Coop

Wij houden van ons dorp. En zoals ieder goed dorp heeft Sprundel ook een groots verenigingsleven. Als het nu gaat over darten of biljarten, onze faciliteiten zijn er voor u als echt verenigingsbeest…

Lees verder