Maak kennis met Ronnie

In 2011 heeft Ronnie het café overgenomen. Al snel heeft hij De Coop omgetoverd tot de huiskamer van Sprundel, en dat voel je wanneer je binnen komt.

De huiskamer van Sprundel

Veel van zijn vaste klanten komen speciaal voor de warme knusse sfeer. De basis van het café is duidelijk: bijdragen aan de gemoedelijkheid van het dorp Sprundel en de omgeving. Een plek zijn die toegankelijk is voor iedereen, waar jong en oud met elkaar kunnen afspreken. Mensen verbinden, zorgen dat ze zich op hun gemak voelen. Dat is waar Ronnie zich altijd volledig voor inzet, ook als je niet uit de buurt komt. Net dat beetje extra doen, dat wordt gelukkig gewaardeerd.

Als de klant het goed heeft, dan heb ik dat ook!
- Ronnie Gommers - Eigenaar Café de Coop

Altijd gezellig

De Coop zet zich in voor verschillende evenementen, zoals de Roparun. Er worden leuke activiteiten georganiseerd waar een mooi bedrag mee wordt opgehaald. Die beleving samen en de sfeer, dat is wat Sprundel kenmerkt en waar ze graag onderdeel van uit willen maken. Ook op andere momenten haalt Ronnie graag alles uit de kast. Hamburgers uitdelen als het Nederlands elftal speelt, of een leuke band regelen voor Koningsnacht.

De leukste voetbalkroeg van Nederland!

Ronnie heeft aan verschillende wedstrijden meegedaan met Café de Coop, en daar heeft hij zeker niet verkeerd mee gescoord! Zo werd hij uitgeroepen tot leukste voetbalkroeg van Nederland door Fox Sports en is hij met de Tour de France omgetoverd tot Tourcafé, inclusief en reclame van Skoda die 3 weken achter elkaar op televisie te zien was. In januari 2017 is er zelfs een gouden tapknop gewonnen. Iets om trots op te zijn!

Sinds het moment dat Ronnie De Coop heeft overgenomen heeft hij veel tijd en energie geïnvesteerd om het café te krijgen tot wat het nu is: een klein café met een groot hart.

Café de Coop
Ook jullie huiskamer!