Feesten & Partijen

Een intieme zaal met flexibele uitbreidingsmogelijkheden

Flexibele feestlocatie

Onze zaal is optioneel uit te breiden met de tussenruimte en/of het café aansluitend. Dit maakt tot onze mogelijkheden om voor u de gepaste ruimte te creëren voor ‘grootse feestjes’ maar wel met een intieme uitstraling. De hele zaal is o.a. voorzien van LED verlichting welke op iedere gewenste kleur kan worden ingesteld. De complete kroeg is voorzien van airconditioning om zowel te verkoelen als verwarmen.

Feesten en partijen

Groot feest? Klein feest? Voor ons is niets gek genoeg. Vraag naar de mogelijkheden en wij leggen graag uit hoe we te werk gaan. Café De Coop is de ideale plek om een receptie te geven. Met het afschermen van de zaal kan dit in alle rust. Wilt u meer openheid dan betrekken we het café erbij. Zo is uw receptie het meest geslaagd als al uw wensen zijn ingevuld. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we feesten of borrels kunnen verzorgen vanaf 25 tot 200 personen!

Vergaderen & bijeenkomsten

Een spreker die voor de groep staat moet verstaanbaar zijn. Alles om uw vergadering en bijeenkomst tot een luisterend oor te brengen hebben wij voor u gereed. Van apparatuur tot de nodige versnapering. Een vergadering of bijeenkomst wordt bij ons een groots succes.

Café de Coop
Ook jullie huiskamer!